top of page

SANOISTA TEKOIHIN -
ANNA PROPSIT NIITÄ ANSAITSEVILLE!

Props on uusi kotimainen etupalvelu, joka muuttaa jokapäiväiset ostoksesi ja nyt myös sosiaalisen median aktiivisuutesi palkinnoiksi. Propsin tavoitteena on kasvaa Suomen (sekä maailman) palkitsevimmaksi ja hauskimmaksi etupalveluksi. Tämä tarkoittaa, että propseja pystyy tienaamaan ja käyttämään monipuolisesti, muutenkin kuin ostoksia tekemällä.

 

Meille 'props' on enemmän kuin vain pisteitä – se on tapa arvostaa ja palkita toisia (engl. proper respect) ja tulla palkituksi!

Open Doodles Loving.png

HELPOMPI, HAUSKEMPI, PROPS.

MIKÄ IHMEEN "ANNA PROPSIT"?

Oletko nähnyt Props-botin viestin X:ssä (Twitterissä)  tai Instagramissa ja miettinyt, mistä on kyse? 'Anna propsit' on Props-etupalvelun uusi ominaisuus. Se on kuin digitaalinen hatunnosto - tapa näyttää arvostustasi, kiittää ja levittää positiivisuutta, joka menee pidemmälle kuin perinteiset sometykkäykset ja jaot.

kuppi-2_edited.png

HALUATKO MUKAAN?

ANNA PROPSIT ITSE!

Haluatko antaa propsit? Kun löydät X:ssä (Twitterissä) tai Instagrammissa mielestäsi palkitsemisen arvoisen postauksen, voit antaa siitä propsit, eli palkita siitä props-pisteillä. Kirjoita omaan tyyliisi sopiva kommentti ja tägää Props-botti lisäämällä siihen #annapropsit sekä @propspoints 

 

Props-botti reagoi kommenttiisi ja lisää ketjuun props-pisteisiin oikeuttavan koodin. Huomioithan, että Props-botin reagoinnissa voi olla pientä viivettä ja että botti toimii vain julkisilla X- (Twitter) ja Instagram-tileillä.

HELPOMPI, HAUSKEMPI, PROPS.

KUINKA LUNASTAN PROPSIT?

Näin lunastat Props-botin jakaman koodin:

  • Lataa Props-sovellus Apple App Storesta tai Google Play Storesta

  • Luo itsellesi Props-tili

  • Syötä koodi Tili-välilehdestä löytyvään 'Koodi' -kohtaan

  • Lunasta pisteet ja käytä ne haluamiisi palkintoihin

ANSAITSE PISTEITÄ, LUNASTA LAHJAKORTTEJA!

Frame 947.png

HYPPÄÄ MUKAAN PROPSIIN!

Props tekee jokapäiväisistä teoista palkitsevia. Olipa kyse ostoksista, sometuksista tai muista arjen saavutuksista, Propsin avulla voit ansaita ja käyttää propseja monipuolisesti.

  • Tienaa propseja arjen ostoksista ja teoista.

  • Käytä propseja haluamiisi palkintoihin ja etuihin.

  • Ole mukana rakentamassa uudenlaista etupalvelua ja levitä positiivisuutta

 

Kiinnostuitko? Lataa Props-sovellus, rekisteröidy, ja aloita propsien tienaaminen jo tänään!

app-store-logo.png
google-play-badge_edited.png
Frame 944.png

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN?

Jos sinulla on kysyttävää Propsista tai 'Anna propsit' -toiminnosta, tutustu UKK-osioomme, tai ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@propspoints.com

bottom of page