top of page
Open Doodles Plant.png

HUONEISTOKESKUS
LOVES
PROPS

Jihaa, Rettan uutiskirjeen tilaus onnistui! Lunasta heti ansaitsemasi 200 props-pistettä käyttämällä koodia XWGMHJ Props-sovelluksessa. Voit syöttää koodin joko rekisteröityessäsi tai, mikäli sinulla on jo Props-sovellus käytössä, suuntaa Tili-välilehdelle.

Lataa Propsin sovellus ja käytä koodi: XWGMHJ
app-store-logo.png
google-play-badge_edited.png
pizza-2.png
pizza.png

MADE WITH <3 IN PITÄJÄNMÄKI!

MIKÄ IHMEEN PROPS?

Props on uusi, ilmainen ja suomalainen etupalvelu, joka palkitsee sinut jokaisesta ostoksestasi – täysin automaattisesti. Props tekee arjestasi palkitsevampaa, ilman että sinun tarvitsee muuttaa mitä ja mistä ostat.

MITEN JA MISTÄ PROPSEJA TIENAA?

Rahanarvoisia propseja kertyy täysin automaattisesti jokaisesta ostoksesta, ostitpa sitten aamukahvin, lounassalaatin tai lomamatkan netistä.

 

Voit myös edelleen kerätä kaikki haluamasi K:n, S:n ja Lidlin edut sekä tarjoukset, ja tienata propsit päälle!

 

Isoimmat props-potit tienaat tekemällä ostoksia Propsin kumppaneilta sekä "louhimalla" lisää propseja ostoksista. Tämä tapahtuu kirjaimellisesti digitaalista hakua heiluttamalla Propsin sovelluksessa tai nettiversiossa.

iPhone 13 Pro.png
iPhone 13 Pro-1.png

MITÄ PROPSEILLA SAA?

Frame 947.png

Keräämilläsi propseilla voit piristää päivää vapaavalintaisilla lahjakortteilla kymmeniltä brändeiltä, kuten McDonald’s, Stadium, Kotipizza, H&M, Finnkino, Fressi… ja uusia vaihtoehtoja lisätään jatkuvasti!

KYMMENIÄ DIILEJÄ ARJEN OSTOKSIIN

MAALISKUUN SUOSITUIMMAT DIILIT PROPSISSA

Löydät Propsista kymmeniä diilejä, joilla säästät arjen ostoksista tai piristät päivääsi. Muista siis katsoa Propsin diilit läpi säännöllisesti!

-20% KOKO
TILAUKSESTA

2 PITA JUNIORIA KYMPILLÄ

TALVIALE JOPA -60%

-15% KAIKKI TESTIPAKETIT

-30%
BAGEL / TOAST

3300 PROPSIA LIITTYMÄSTÄ

-10% TILAUKSESTA

LATE LUNCH 12,70€

TURVALLISUUS ON MEILLE PROPSILLA IHAN KAIKKI KAIKESSA.

EU:n toinen maksupalveludirektiivi, PSD2, GDPR, vahva pankkitunnistautuminen, tilitietopalvelutarjoajat, pankkien luomat tokenit, pankki-integraatio, Finanssivalvonta... huh huh, siinä tärkeimpiä Propsin toimintaan vaikuttavia lainsäädäntöjä, sääntelyitä ja keinoja, joilla varmistetaan, että Props voi palkita sinut automaattisesti ja turvallisesti jokaisesta ostoksesta.

 

Koska kaikkea tätä on vaikea selittää superlyhyesti, olemme luoneet kokonaan oman sivun, jossa pyrimme kertomaan avoimesti ja selkeästi, miten linkattujen maksukorttien ostotapahtumia käsitellään turvallisuudesta ja tietosuojasta tinkimättä.

Phone with props app icon
Frame 947.png
Frame 944.png
bottom of page