top of page
Open Doodles Plant.png

PROPS KOKEMUKSIA

Mikä Propsissa on parasta?  Olemme saaneet paljon kysymyksiä koskien Propsia ja kuka olisikaan paras vastaamaan tähän kuin Propsin käyttäjät!

Tsekkaa alta käyttäjiemme kokemuksia ja fiiliksiä Propsista.

Liity Propsiin käyttämällä koodia PARASTA ja tienaat 1750 propsia! Sillä saat herkkulahjakortin vaikka McDonald'siin tai Arndolsiin. 

Lataa Propsin sovellus ja käytä koodi: PARASTA
app-store-logo.png
google-play-badge_edited.png
pizza-2.png
pizza.png

MADE WITH <3 IN PITÄJÄNMÄKI!

MIKÄ IHMEEN PROPS?

Props on uusi, ilmainen ja suomalainen etupalvelu, joka palkitsee sinut jokaisesta ostoksestasi – täysin automaattisesti. Props tekee arjestasi palkitsevampaa, ilman että sinun tarvitsee muuttaa mitä ja mistä ostat.

PROPSIN KÄYTTÄJÄ ARTHUR KERTOO:

arthur-saitti
Toista video

MITEN JA MISTÄ PROPSEJA TIENAA?

Rahanarvoisia propseja kertyy täysin automaattisesti jokaisesta ostoksesta, ostitpa sitten aamukahvin, lounassalaatin tai lomamatkan netistä.

 

Voit myös edelleen kerätä kaikki haluamasi K:n, S:n ja Lidlin edut sekä tarjoukset, ja tienata propsit päälle!

 

Isoimmat props-potit tienaat tekemällä ostoksia Propsin kumppaneilta sekä "louhimalla" lisää propseja ostoksista. Tämä tapahtuu kirjaimellisesti digitaalista hakua heiluttamalla Propsin sovelluksessa tai nettiversiossa.

iPhone 13 Pro.png
iPhone 13 Pro-1.png

MITÄ PROPSEILLA SAA?

Frame 947.png

Keräämilläsi propseilla voit piristää päivää vapaavalintaisilla lahjakortteilla kymmeniltä brändeiltä, kuten McDonald’s, Stadium, Kotipizza, H&M, Finnkino, Fressi… ja uusia vaihtoehtoja lisätään jatkuvasti!