top of page

SALES MANAGERIKSI PROPSILLE?

Haluaisitko olla mukana kasvattamassa startupia, jossa rakennetaan Suomen hauskinta ja monipuolisinta etupalvelua? Sytytkö ihmisten kohtaamisesta ja itsesi haastamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja haluat vaikuttaa suoraan omaan palkkaasi? Mahtavaa, tervetuloa Sales Manageriksi Propsille!

 

Etsimme nyt myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on sekä liikkuvaa että puhelinmyyntiä yrityksille. Olet sitten alanvaihtaja, työurasi alussa tai jo myyntikokemusta omaava voit menestyä meillä myyjänä. Jos olet aktiivinen, et pidä peukaloiden pyörittämisestä vaan koet itsesi tekijäksi lue lisää! Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden olla luomassa jotain uutta ja vallankumouksellista kuluttajille ja yrityksille.

 

Props on Suomen hauskin ja monipuolisin etupalvelu, joka palkitsee kaikista ostoista propseilla. Propseja voi käyttää ostoihin kymmenissä tunnetuissa kaupoissa ja ravintoloissa. Kuluttajalle Props avaa vihdoin helpon, viihdyttävän ja monipuolisesti palkitsevan maailman kerätä ja hyödyntää bonuksia sekä löytää päivittäin kiinnostavia diilejä. Kaikki yhdessä paketissa. Propsin avulla yritykset tekevät kattavaa ja tehokasta tulospohjaista markkinointia ilman riskiä. Props luo päivittäin paljon laadukkaita ja kiinnostavia kohtaamisia yritysten ja potentiaalisten asiakkaiden välille. Propsissa asiakkaat löytävät heitä kiinnostavia yrityksiä ja ovat motivoituneita ostamaan kumppaneiltamme.

 

Olet ihanteellinen ehdokas, jos:

  • Olet innostunut uusista digitaalisista palveluista, joilla on suuri kasvupotentiaali.

  • Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

  • Sinulla on positiivinen asenne ja periksiantamaton luonne

  • Tulet ihmisten kanssa toimeen ja otat mielelläsi kontaktia uusiin ihmisiin

  • Olet tulosorientoitunut ja haluat päästä työurallasi eteenpäin

  • Sinulla on vahvat yhteistyötaidot ja can-do-asenne.

 

Props tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä dynaamisen ja loistavan tiimin kanssa

  • Mahdollisuuden vaikuttaa voimakkaasti palkkaasi

  • Mielenkiintoisen työn, jolla on kaikille asiakkaillemme merkitystä

  • Työn, jossa pääset vaikuttamaan suoraan yrityksen kasvuun aitiopaikalla

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi niin laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan viimeistään 31.1.2024 Tuomas Kohilalle, tuomas@propspoints.com

Hae mukaan rakentamaan Suomen hauskinta ja monipuolisinta etupalvelua!

MIKÄ IHMEEN PROPS?

Frame 947.png

SUOMEN LAAJIN JA PALKITSEVIN ETUPALVELU, JOTA ON OIKEASTI HAUSKAA JA HELPPOA KÄYTTÄÄ

Props on uusi suomalainen, täysin maksuton etupalvelu, joka palkitsee sinut kaikista arjen ostoksistasi - automaattisesti ja turvallisesti. Props-kumppaneiden eduilla säästät selvää rahaa ja kasvavalla palkintovalikoimalla palkitset itsesi kuten haluat. 

 

Kaiken kruunaa propsien louhinta, jonka avulla voit tienata jopa 100,000 lisäpropsia ihan mistä tahansa ostoksesta!

HELPPO, HELPOMPI, PROPS.

MITEN PROPS PALKITSEE AUTOMAATTISESTI JOKAISELLA OSTOKSELLA?

Frame 872.png

KERÄÄ

Kerää propseja kaikista ostoksista, sekä lisäpropsit Propsin kumppaneilta ilman, että sinun täytyy tehdä kassalla muuta kuin maksaa ostoksesi.

LOUHI

Louhi tekemistäsi ostoksistasi lisäpropseja 72 tunnin kuluessa ja tienaa jopa 100,000 propsia!

KÄYTÄ

iPhone 13 Pro.png
iPhone 13 Pro-1.png

Käytä propseja kymmenien tunnettujen kauppojen ja ravintoloiden jatkuvasti päivittyvään valikoimaan palkintoja ja lahjakortteja!

PROPS PALKITSEE TIETOTURVASTA TINKIMÄTTÄ!

Maksukortin linkkaus tapahtuu hyödyntämällä pankkisi vahvaa tunnistautumista ja ostotapahtumat jaetaan suojatusti ja salatusti. Emme myy tai jaa tietoja kolmansille osapuolille emmekä myöskään tiedä mitä olet ostanut - se on sinun asiasi!

Lataa Props ja tee ostoksistasi palkitsevampia ja säästämisestäsi vaivattomampaa! Props on vasta pääsemässä vauhtiin, eikä tavoitteenamme ei ole mitään sen vähäisempää kuin luoda Suomen laajin ja palkitsevin etupalvelu!

app-store-logo.png
google-play-badge_edited.png
pexels-cottonbro-studio-7047422.jpg
Frame 944.png
bottom of page