top of page
kuppi-2.png
kuppi.png

HAUSKIN TAPA SÄÄSTÄÄ 
OSTOKSISTA.

Elä arkeasi ja tee ostoksia kuten ennenkin, mutta samalla keräät propseja ja säästät ostoksistasi - automaattisesti ja ilman etukorttisäätöä!

Kaiken kruunaa propsien louhinta, jonka avulla voit voittaa jopa 100 000 propsia ihan mistä tahansa ostoksesta.

 

Käytä propseja kymmenien tunnettujen kauppojen ja ravintoloiden jatkuvasti päivittyvään valikoimaan palkintoja ja lahjakortteja!

ALOITA SÄÄSTÄMINEN JO TÄNÄÄN! LATAA PROPS JA REKISTERÖIDY – SAAT 100 PROPSIA!
app-store-logo.png
google-play-badge_edited.png
pizza-2.png
pizza.png

MADE WITH <3 IN PITÄJÄNMÄKI!

MIKÄ IHMEEN PROPS?

Props on uusi ja maksuton etupalvelu kaikille kuluttajille, jossa olemme koonneet kivijalka- ja verkkokauppojen asiakasedut yhden katon alle helposti käytettäväksi. Propsin avulla voit myös palkita itsesi automaattisesti kaikista ostoksistasi ilman, että sinun täytyy tehdä kassalla muuta kuin maksaa ostoksesi. 

 

Props-etupalvelu kehittyy ja kasvaa kovaa vauhtia. Uusia kumppaneita liittyy Propsiin melkein joka viikko ja tällä hetkellä Propsista löytyy jo yli 100 tunnettua brändiä, kauppaa, palvelua ja ravintolaa.

image 29.png

LINKKAA KORTTISI PROPSIIN - KERÄÄ PROPSEJA JOKAISESTA OSTOKSESTA

PIENISTÄ PUROISTA SYNTYY ISO VIRTA

ILMAINEN ARNOLDSIN COOKIE

5€ LAHJAKORTTI MEKONGIIN

Huomaamatta kasvavalla Props-potilla voit nopeasti piristää arkeasi pienellä "pick-me upilla", kuten ilmaisella inkiväärishotilla, tai kun olet säästänyt hieman enemmän, voit lunastaa vaikka pizzalounaan koko porukalle!

5€ LAHJAKORTTI H&M

5€ LAHJAKORTTI BITES BURGERS

5€ LAHJAKORTTI KOTIPIZZAAN

1 KPL
FINNKINON LEFFALIPPU

HELPPO, HELPOMPI, PROPS.

NÄIN HELPOSTI SINUSTAKIN TULEE SUOMEN FIKSUIN SÄÄSTÄJÄ...

1.

LATAA Props-sovellus ja luo Props-tili

2.

KERÄÄ propseja ja säästä arjen ostoksista 

3.

KÄYTÄ propseja kymmenien tunnettujen brändien palkintoihin

4.

LINKKAA MAKSUKORTTISI ja tienaa propseja kaikista ostoksista - automaattisesti!

5.

LOUHI ostoksistasi lisäpropseja ja voita jopa 100 000 propsia mistä tahansa ostoksesta!

6.

ELÄ ARKEASI ja tee ostoksia - Props palkitsee ja säästää automaattisesti

LOUHI OSTOKSISTASI LISÄÄ PROPSEJA

LOUHI JOPA 100 000 PROPSIA MISTÄ TAHANSA OSTOKSESTA!

Propsien louhiminen on uusi ominaisuus, jonka avulla voit kerätä propseja nopeammin kaikista ostoksistasi ja tienata jopa 100 000 propsia! Uusia propseja ilmestyy louhittavaksi sitä mukaa kun teet ostoksia, ja ne ovat louhittavina 72 tunnin ajan.

 

Kääri hihat ja aloita propsien louhiminen! Avaa Props-sovellus tai kirjaudu Propsin nettiversioon, paina louhintakuvaketta, eli hakkua, viimeisimpien tapahtumiesi alla ja louhitut propsit vyöryvät tilillesi!

Propsien louhinta, hakku

1 019 975

Helmikuussa louhitut propsit

16.11.

Viimeisin 100 000 propsin potti

TIISTAI

Suosituin viikonpäivä louhia

KELLO 11

Suosituin kellonaika louhia
Frame 874.png
 • Mikä ihmeen Props?
  Props on uusi etupalvelu kaikille kuluttajille, jossa olemme koonneet kauppojen eri asiakasedut yhden katon alle. Kun linkkaat maksukorttisi Propsiin, pystymme palkitsemaan sinut automaattisesti kaikista ostoksistasi kaupasta riippumatta. Tämän lisäksi voit kerätä roppakaupalla lisäpropseja Propsin kumppaneilta tehdyistä ostoksistasi. Props siis pyörii automaattisesti taustalla kun elät elämääsi ja säästää sinulle rahaa jokaisesta ostoksesta. Tekemällä ostoksia missä haluat ja hyödyntämällä Props-kumppaneidemme etuja, keräät propseja nopeammin ja säästät jo ostohetkellä.
 • No miten Props sitten toimii?
  Toisin kuin perinteisissä suljetuissa kanta-asiakasohjelmissa tai yksittäisten kauppojen etuohjelmissa, Props palkitsee sinut automaattisesti kaikista ostoksistasi ilman, että sinun täytyy tehdä kassalla muuta kuin maksaa ostoksesi. Props tunnistaa kun olet tehnyt ostoksia ja palkitsee sinut niistä props-pistein. Propsin kehittämä etupalvelu mahdollistaa myös sen, että Propsiin voi liittyä mikä tahansa yritys, joka haluaa palkita uskolliset asiakkaansa ja tarjota helposti käytettäviä diilejä kaikille Propsin käyttäjille.
 • Mitä hyötyä Propsista on minulle?
  Propsin käyttäjänä säästät heti ensimmäisestä päivästä alkaen käyttämällä hyväksi vain Propsista löytyviä diilejä. Tämän lisäksi tienaat propseja ihan jokaisesta ostoksesta, ostit sitten lounasfalafelit tai uuden pesukoneen netistä, täysin kaupasta riippumatta. Nokkelimmat käyttäjämme tekevät ostoksia myös Props-kumppaneilta, tienaten näin roppakaupalla lisäpropseja. Kaiken kruunaa ostosten louhinta, jonka avulla voit tienata jopa 100,000 lisäprosia ihan mistä tahansa ostoksesta. Jokapäiväisistä arkiostoksista kertyneillä propseilla voit lunastaa itsellesi pieniä ja isompiakin palkintoja. Miltä kuulostaisi vaikkapa ilmaiset hampparit tai sushit viikonlopuksi muuttamatta millään muotoa mitä ja mistä ostat jo tälläkin hetkellä?
 • Kuinka Props eroaa perinteisistä kanta-asiakasohjelmista ja etuohjelmista?
  Props tekee säästämisestä sinulle automaattista ja palkitsee kaikista ostoksista riippumatta mitä ja mistä ostit. Kumppaneiltamme tehdyistä ostoksista keräät lisäpropseja ja louhimalla ostoksesi 72 tunnin sisään voit voittaa jopa 100,000 propsia. Props on kaikille avoin etupalvelu, joka toimii sekä kivijalssa että verkossa. Näin Propsin kumppanit voivat jättää asiakkaidensa palkitsemisen Propsin hoidettavaksi, ja keskittyä esimerkiksi tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua.
 • Maksaako Propsiin liittyminen?
  Ei, Props-etupalveluun liittyminen on sinulle täysin maksutonta. Props jopa palkitsee sinut heti rekisteröidyttyäsi 100:lla propsilla. Annamme myös propseja kaikista kolmen päivän takaisista ostoksistasi, jotta pääset hyvin vauhtiin propsien keruussa!
 • Kuinka monta kumppania Propsissa on?
  Props-etupalvelu kehittyy ja kasvaa kovaa vauhtia. Uusia kumppaneita liittyy Propsiin melkein joka viikko ja tällä hetkellä Propsista löytyy jo yli 100 tunnettua brändiä, kauppaa, palvelua ja ravintolaa.
 • Täytyykö minun luopua kanta-asiakaskorteistani tai etuohjelmien jäsenyydestä?
  Ei tarvitse. Props ei (ainakaan vielä) korvaa voimassaolevia kanta-asiakas- tai etuohjelmia, vaan tarjoaa sinulle uuden ja vaivattoman tavan säästää kaikista ostoksista automaattisesti, sekä käyttää kerättyjä props-pisteitä sellaisiin palkintoihin kuin itse haluat.
 • Kuinka luon tilin Propsiin?
  Props -etupalveluun liittyminen nopeaa ja helppoa! 1) Lataa Props-sovellus AppStoren tai Google Playn kautta. Voit myös käyttää Propsia nettiselaimen kautta osoitteessa web.propspoints.com​ 2) Rekisteröidy ja linkkaa pankki- tai luottokorttisi Props-sovellukseen käyttäen vahvaa pankkitunnistautumista. 3) Elä elämääsi ja kerää propseja automaattisesti kaikista ostoksistasi!
 • Kuinka linkitän pankki- tai luottokorttini Props-sovellukseen?
  Voit linkata pankki- ja luottokorttisi Propsiin rekisteröitymisen yhteydessä, sekä lisätä kortteja jälkikäteen Tili-välilehden kautta sovelluksessa (TILI → Yhdistetyt maksukortit). Nettiselainta käyttäessä, paina nimikirjaimiasi sivun oikeassa ylälaidassa avataksesi käyttäjäprofiilisi. Tämän jälkeen näet kaikki Propsiin linkatut maksukorttisi ja voit myös lisätä uusia.
 • Mitä teen, jos unohdan salasanani?
  Jos unohdat salasanasi, voit vaihtaa sen Propsin sisäänkirjautumisen kohdasta “Syötä salasanasi” ja valitsemalla “Unohtunut salasana?” Syötä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin, josta pääset vaihtamaan salasanasi.
 • Miten voin sulkea tilini?
  Jos Props -etupalvelu ei tunnukaan itselleen sopivalta tavalta säästää jokaisella ostoksella, voit poistaa tilin sovelluksen “Tili-välilehdestä”, kohdasta TUKI ja “Poista tili”. Tili poistetaan 30 päivän sisällä ja olemme sinuun yhteydessä kun tilisi on poistettu Propsista.
 • Miten kerään props -pisteitä?
  Propseja voi kerätä monella tapaa, täysin automaattisesti ja jokaisesta ostoksesta! Keräät kaikista tekemistäsi ostoksista propseja ja lisäpropseja, kun teet ostoksia Propsin kumppaneilta. Näiden lisäksi, voit louhia kaikki keräämäsi propsit ja voittaa jopa 100,000 propsia!
 • Kuinka monta props -pistettä tienaan jokaisesta ostoksesta?
  Tienaat propseja joka ostoksesta mutta louhimalla ostoksistasi kerätyt propsit, voit voittaa jopa 100,000 lisäpropsia! Tekemällä ostoksia Propsin kumppaneilta, voit tienata roppakaupalla lisää propseja. Esimerkiksi Bites Burgerin herkkuburgereista tienaat jopa 5 propsia per käytetty euro, Matsmartin ostoksista 12 propsia per euro ja Hairlustin ostoksista jopa 30 propsia per käytetty euro.
 • Onko olemassa ostoksia, joista en ansaitse props -pisteitä?
  Ei ole, Props palkitsee sinut automaattisesti jokaisesta ostoksesta kun linkkaat maksukorttisi Propsiin.
 • Vanhenevatko props -pisteeni?
  Kyllä, keräämäsi props -pisteet ovat voimassa 12 kuukautta.
 • Mitä on propsien louhiminen?
  Propsien louhiminen on uusi ominaisuus Props-sovelluksessa ja Propsin nettiversiossa, jonka avulla propseja voi kerätä nopeammin kaikista ostoksista ja voittaa jopa 100,000 propsia mistä tahansa ostoksesta! Uusia propseja ilmestyy louhittavaksi sitä mukaa kun teet ostoksia, ja ne ovat louhittavina 72 tunnin ajan. Propsien louhinta on helppoa ja hauskaa. Avaa Props-sovellus tai kirjaudu Propsin nettiversioon, paina louhintakuvaketta, eli hakkua, viimeisimpien tapahtumiesi alla ja louhimasi propsit hyvitetään tilillesi automaattisesti!
 • Miten voin käyttää props -pisteitäni?
  Voit lunastaa keräämilläsi props -pisteillä haluamiasi palkintoja ja lahjakortteja kätevästi Props Storesta. Palkinnosta ja lahjakortista riippuen, voit lunastaa palkinnon joko suoraan kaupan tai ravintolan kassalta näyttämällä koodia tai syöttämällä sen esimerkiksi verkkokaupan kohtaan, jossa tarjotaan mahdollisuutta käyttää lahjakorttia tai koodia. Löydät jokaisen palkinnon ja lahjakortin sivulta tarkemmat lunastusohjeet.
 • Onko olemassa minimimäärä props -pisteitä, joita tarvitaan palkinnon lunastukseen?
  Kyllä. Näät lahjakorttien props-hinnat Props Storesta. Lisäämme Props -etupalveluun jatkuvasti kaikenhintaisia uusia palkintoja ja lahjakortteja. Otamme mielellämme myös ehdotuksia vastaan millaisia palkintoja haluaisit mukaan Propsiin!
 • Voinko siirtää props -pisteitäni perheenjäsenelle tai kaverilleni?
  Et, props -pisteiden siirtäminen toiselle henkilölle ei ole tällä hetkellä mahdollista.
 • Miksi pyydätte linkkaamaan maksukorttini Propsiin?
  Linkkaamalla maksukorttisi Propsiin, pystymme palkitsemaan sinut automaattisesti kaikista ostoksistasi ja myöntämään lisäpropseja Propsin kumppaneilta tehdyistä ostoksista. Tämä kaikki tapahtuu automaattisesti hyödyntäen vahvaa pankkitunnistautumista.
 • Onko maksukortin yhdistäminen turvallista?
  Kyllä, maksukortin linkkaaminen Props -etupalveluun on turvallista. Maksukortin linkkaus tapahtuu hyödyntämällä pankkisi vahvaa tunnistautumista. Näin varmistetaan, että vain sinä voit antaa Propsille luvan maksukorttien linkkaamisesta. Lupa korttilinkkaukseen on EU:n lainsaadännön mukaan voimassa enintään 3-6kk, jonka jälkeen se täytyy uusia. Luvan saatuaan, Props tunnistaa linkkaamasi maksukortin ostotapahtumat hyödyntämällä pankkisi luomaa salaista tokenia, jota käytetään ostotapahtumien hakemiseen. Pankkisi ei jaa ostotapahtumaa suoraan Propsin kanssa, vaan suojatun yhteyden kautta suomalaisen pankki-integraatioyrityksen Enable Banking kanssa, joka toimii Suomen Finanssivalvonnan valvonnan alla ja on rekisteröitynyt tilitietopalvelutarjoaja. Enable Bankin jakaa salatut tiedot koneellisesti Propsin kanssa, jolloin Props saa tiedon ostotapahtumasta ja hyvittää siitä automaattisesti oikean määrän propseja. Emme tiedä mitä ostit - se on sinun asiasi. Props ei myöskään myy tai jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.
 • Säilytättekö linkkaamani maksukortin tiedot?
  Emme koskaan säilytä maksukortin tunnistettavia tietoja. Kun linkkaat korttisi Propsiin, korttitietosi salataan pankkisi luoman tokenin avulla, korvaten tiedot satunnaisella merkkijonolla. Emme näe tai säilytä kortin CVV-numeroa, joten korttitietosi ovat turvassa, eikä niitä voi käyttää kukaan muu kuin sinä. Ainoat tiedot, jotka säilytämme, ovat maksukortin viimeiset 4 numeroa ja vanhenemispäivä. Säilytämme nämä tiedot varmistaaksemme maksukortin oikean näyttämisen Props-sovelluksessa sekä muistuttaaksemme sinua, kun korttisi on vanhentunut, jotta voit linkittää uuden kortin.
 • Miksi joudun linkkaamaan eri pankkien kortit ja tilit erikseen?
  Jokaisella pankilla on oma prosessi kortti- ja tilitietojen linkittämiseen. Tämän takia eri pankkien kortit ja tilit täytyy yhdistää erikseen. Olemme kuitenkin pyrkineet tekemään tästä sinulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa, jotta korttien linkkaukseen ei kulu tuhottomasti aikaa.
 • Miksi joudun uusimaan maksukorttini linkityksen Propsiin?
  EU:n toinen maksupalveludirektiivi (PSD2) vaatii maksukortin uudelleenlinkittämistä 6 kuukauden välein. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, saat muistutuksen hyvissä ajoin ennen korttilinkityksen päättymistä <3
 • Voinko kerryttää props-pisteitä ilman maksukortin linkkausta?
  Et voi, Props palkitsee käyttäjänsä automaattisesti korttilinkityksen kautta saatujen ostotapahtumien perusteella. Tämä mahdollistaa props-pisteiden keräämisen niin kivijalasta kuin verkosta ilman erillistä tunnistautumista tai etukorttien kanssa sähläystä. Ilman voimassaolevaa korttilinkitystä, tämä ei valitettavasti ole mahdollista.
 • Korttitietojasi käsitellaan turvallisesti ja salatusti
  Kun liität korttisi Props-etupalveluun, korttitiedot salataan EU:n toisen maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaisesti, hyödyntäen vahvaa pankkitunnistautumista sekä pankkisi luomaa salattua tokenia, jossa korttitiedot korvataan merkityksettömällä tunnusnumerolla. Ainoat tiedot, joita säilytämme, ovat kortin viimeiset 4 numeroa ja sen vanhenemispäivä. Näitä tietoja tarvitaan kortin näyttämiseen sovelluksessa, sekä muistutusten lähettämiseksi kortin vanhenemisesta tai kortin uudelleenlinkittämisestä. Emme näe tai säilytä kortin CVV-numeroa, joten korttitietosi ovat turvassa, eikä niitä voi käyttää kukaan muu kuin sinä.
 • Props ja pankkiteknologia
  Props on kuluttajalähtöinen etupalvelu, joka palkitsee käyttäjänsä vaivattomasti ja automaattisesti jokaisesta ostoksesta. Tämän on mahdollistanut EU:n muutaman vuoden takainen toinen maksupalveludirektiivi (PSD2), joka on parantanut kuluttajien oikeuksia, avannut pankkien maksurajapinnat eri palveluntarjoajille ja tuonut kuluttajille lisäturvaa vahvan tunnistautumisen muodossa. Props tekee yhteistyötä suomalaisen pankki-integraatioyritys Enable Bankingin kanssa, joka toimii Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa ja on rekisteröitynyt tilitietopalvelutarjoaja. Voit lukea lisää Propsin hyödyntämästä pankkiteknologiasta lisää täältä.
 • Ovatko tietoni turvassa?
  Kyllä. Props ei luovuta tai myy tietojasi kolmansille osapuolille. Se olisi käyttöehtojemme vastaista.
 • Props ja yksityisyyden suoja
  Props toimii tietoturvallisesti, eikä myy tai jaa tietojasti kolmansien osapuolten kanssa. Voit tutustua Propsin tietosuojakäytäntöön tarkemmin täällä https://www.propspoints.com/tietoturva
 • Miksi en voi linkittää Aktian pankkikorttiani?
  Aktia ei ole vielä päivittänyt korttirajapintaansa, jonka avulla Propsin käyttämä suomalainen Enable Banking pankki-integraatioyritys voisi välittää meille ostotapahtumat automaattisesti. Props tukee kuitenkin suurinta osaa Suomessa toimivista pankeista ja eri maksukorttitarjoajista.
 • Miksi en ole saanut props -pisteitä ostoksestani?
  Props -pisteet myönnetään pankkisi kirjaamien ostotapahtumien perusteella. Joskus tässä saattaa kestää useampi päivä jolloin myös props -pisteiden myöntämisessä kestää tavallista pidempään. Jos props -pisteitä ei näy muutaman päivän sisällä tai olet saanut propseja muista ostoksista, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@propspoints.com
 • Ongelmia sisäänkirjautumisessa?
  Tarkista, että käyttämäsi sähköpostiosoite on varmasti se, jolla olet luonut Props-tilin. Jos salasanan vaihto ei auta, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@propspoints.com
 • Puuttuvia propseja?
  Props -pisteet myönnetään pankkisi kirjaamien ostotapahtumien perusteella. Joskus tässä saattaa kestää useampi päivä, jolloin myös props -pisteiden myöntämisessä kestää tavallista pidempään. Jos props -pisteitä ei näy muutaman päivän sisällä ollenkaan, tai olet saanut propseja muista ostoksista, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@propspoints.com

JÄIKÖ JOKU MIETITYTTÄMÄÄN?

Frame 874.png
Frame 874.png
Frame 874.png
Frame 874.png
Frame 874.png
Frame 874.png
Frame 874.png
Frame 874.png
bottom of page