top of page

AUTOMAATTINEN JA PALKITSEVA ETUPALVELU TIETOTURVASTA TINKIMÄTTÄ.

MIKSI MAKSUKORTTI TULEE LINKATA?

LYHYT VIRSI TIETOTURVASTA

Me Propsilla ymmärrämme, että maksukorttisi linkkaaminen voi alkuun herättää epäilyksiä. Kyse on sinun tiedoistasi ja sinulla on täysi oikeus varmistaa, että Props käsittelee ostotapahtumia turvallisesti ja tietosuojasta tinkimättä.

 

Joten, mitä tapahtuu kun teet ostoksia linkattuasi maksukorttisi Propsiin? 

 

Ensinnäkin, maksukortin linkkaus tapahtuu hyödyntämällä pankkisi vahvaa tunnistautumista. Näin varmistetaan, että vain sinä voit antaa Propsille luvan maksukorttien linkkaamisesta. Lupa korttilinkkaukseen on EU:n lainsaadännön mukaan voimassa enintään 6kk, jonka jälkeen se täytyy uusia. Luvan saatuaan, Props tunnistaa linkkaamasi maksukortin ostotapahtumat hyödyntämällä pankkisi luomaa salaista tokenia, jota käytetään ostotapahtumien hakemiseen. 

 

Pankkisi ei kuitenkaan jaa ostotapahtumaa suoraan Propsin kanssa, vaan suojatun yhteyden kautta suomalaisen pankki-integraatioyrityksen Enable Bankinging kanssa, joka toimii Suomen Finanssivalvonnan valvonnan alaisuudessa ja on rekisteröitynyt tilitietopalvelutarjoaja.

 

Enable Bankin jakaa salatut tiedot koneellisesti Propsin kanssa, jolloin Props saa tiedon ostotapahtumasta ja hyvittää siitä automaattisesti oikean määrän propseja.

 

EMME TIEDÄ MITÄ OSTIT – SE ON SINUN ASIASI. <3

 

Props ei myöskään myy tai jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa. Se olisi käyttöehtojemme vastaista ja johtaisi siihen, ettei Enable Bank voisi enää tarjota palveluitaan meille. Tämä olisi Propsin loppu.

 

Meni hitusen vakavaksi, mutta toivottavasti tämä auttoi sinua ymmärtämään, miten tosissamme otamme tietoturvallisen maksutapahtumien käsittelyn ja rohkaisemaan Propsin kokeiluun! 

 

Olemme vasta pääsemässä vauhtiin, ja tavoitteenamme ei ole mitään sen vähäisempää kuin luoda Suomen laajin ja palkitsevin etupalvelu!

Vielä kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tietoturvasta tinkimättömästä korttilinkkauksesta ja propsien automaattisesta tienaamisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen security@propspoints.com tai soittaa arkisin klo 10-12 välillä numeroon 09 856 900 80

Frame 946.png
bottom of page