top of page

REWARDING AS A SERVICE BY PROPS

Haluatteko löytää vaivattomia ja automaattisia tapoja kasvattaa asiakasvirtaa sekä vahvistaa asiakasuskollisuutta? Kaipaatteko keinoa tavoittaa kuluttajat suoraan heidän puhelimistaan ja pysyä mielessä heidän jokapäiväisessä arjessaan?

 

Props on uusi, koko Suomen laajuinen etupalvelu, joka tuntee asiakkaiden ostokäyttäytymisen ja tarpeet. Tavoita oikeat asiakkaat oikealla hetkellä - vaivattomasti ja automaattisesti.

Frame 946.png

EDUT KÄDEN ULOTTUVILLA - AINA

Tutkimukset osoittavat, että liian moni kanta-asiakasohjelma jää käyttämättömäksi. Kortit unohtuvat lompakkoon, ja sovellukset poistuvat puhelimista automaattisesti vähäisen käytön takia. Kymmenien eri kanta-asiakasohjelmien aktiivinen hyödyntäminen ei ole mielekästä tai realistista. Kuluttajat kuitenkin haluavat ja käyttävät etuja ahkerasti, ja ne vaikuttavat tehokkaasti ostopäätöksiin.

 

Props on ratkaisu tähän ongelmaan – etupalvelu, joka kokoaa kiinnostavat edut yhteen sovellukseen, tekee niiden hyödyntämisestä vaivatonta ja palkitsee käyttäjänsä jokaisesta ostoksesta!

KESKITYTÄÄN OLENNAISEEN

iPhone 13 Pro.png
iPhone 13 Pro-1.png

MIKSI VALITA PROPS?

JÄTÄ ETUJEN PYÖRITTÄMINEN PROPSILLE

  1. Edullinen ja tehokas tapa kasvattaa myyntiä jakamalla etuja ja myymällä lahjakortteja kuluttajille.

  2. Tavoita asiakkaat oikealla hetkellä hyödyntämällä ostohistoriasta tunnistettua ostopotentiaalia.

  3. Tarjoa asiakkaille näppärä sovellus, josta he löytävät kiinnostavat edut ja saavat palkintoja jokaisesta ostoksesta, mikä kannustaa sovelluksen päivittäiseen käyttöön.

  4. Props toimii automaattisesti ostotilanteessa, säästäen aikaa henkilökunnalta ja mahdollistaen vaivattoman asiakaskokemuksen.

  5. Liittymisen helppous - ei tarvetta monimutkaisille teknisille integraatioille.

  6. Saatte reaaliaikaista dataa liiketoiminnan ja asiakaskäyttäytymisen kehittymisestä.

  7. Mitattavat tulokset  ja hinnoittelu, joka perustuu konkreettisiin tuloksiin.

3€ LAHJAKORTTI CANDYTOWNIIN

ILMAINEN ARNOLDSIN COOKIE

ILMAISET BITESIN RANSKALAISET

FINNKINON
LEFFA-
LIPPU

REWARDING AS SERVICE BY PROPS

Open Doodles Doggie.png

ENEMMÄN UUSIA JA USKOLLISEMPIA ASIAKKAITA

Props tarjoaa tehokkaan alustan, joka auttaa kasvattamaan myyntiä ja lisäämään asiakasuskollisuutta. Voitte hyödyntää Propsia monipuolisesti eri keinoin ja tarjota asiakkaille houkuttelevia etuja ja palkintoja. Tämä auttaa teitä erottumaan kilpailijoista, sitouttamaan asiakkaat ja lisäämään myyntiä tehokkaasti.

HELPPOA LISÄMYYNTIÄ PROPSIN LAHJAKORTEILLA

Propsin avulla voitte luoda lisämyyntikanavan ja tarjota lahjakortteja Propsin käyttäjille. Propsin käyttäjät ansaitsevat props-pisteitä jokaisesta ostoksestaan, joita voi hyödyntää lahjakorttien ostamiseen Propsin sovelluksessa. Tämä luo asiakkaille houkuttelevan tavan ostaa lisää ja samalla tehostaa myyntiänne.

LISÄÄ ASIAKASVIRTAA KOHDENTAMALLA ETUJA

Propsin avulla voitte julkaista tulospohjaisesti etuja, jotka houkuttelevat asiakkaita ostoksille juuri oikealla hetkellä. Props tunnistaa yrityksestänne ja tuotteistanne kiinnostuneet asiakkaat sekä saman kategorian tuotteita ostavat asiakkaat ja kohdentaa heille sopivia etuja. Maksatte vain todellisista tuloksista.

SYVEMPÄÄ ASIAKASUSKOLLISUUTTA 

Hyödyntämällä ostokäyttäytymiseen perustuvia kohdennettuja etuja, voitte kasvattaa ostosten arvoa ja määrää, aktivoida hiipuvia asiakkaita, tehostaa kampanjoita ja vahvistaa asiakasuskollisuutta merkittävästi. Yksi tälläisistä eduista on Propsin aina mukana kulkeva ja kätevästi sovelluksesta löytyvä nykyaikainen ja automaattisesti toimiva digitaalinen leimakortti.

ASIAKKAILLESI VAIN PARASTA

RÄÄTÄLÖITY ETUOHJELMA YRITYKSENNE TARPEISIIN

Mietityttääkö oman etuohjelman lanseeraus? Tai kiinnostaako olemassa olevan ohjelman tehostaminen laajentamalla sen tavoittavuutta ja tuottavuutta kustannustehokkaasti? 

 

Props tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja nykyisten tai kokonaan uusien kanta-asiakasohjelmien tuomiseen Propsiin. Toiminnallisuudet, tarpeet sekä brändi-ilme ovat muokattavissa kumppanikohtaisesti. 

 

Propsia käytetään aktiivisemmin kuin perinteisiä etusovelluksia, koska palkitsemme käyttäjämme heidän kaikista ostoksistaan ja kannustamme heitä louhimaan ostoksensa 72 tunnin sisällä ostoksesta. Kun tuotte oman etuohjelmanne Propsiin, yrityksen edut ja tarjoukset tavoittavat asiakkaat entistä tehokkaammin ja edullisemmin, helpottaen niiden hyödyntämistä.

 

Props hoitaa asiakkaiden tunnistamisen ostotapahtumien perusteella ja liittää asiakkaat automaattisesti osaksi etuohjelmaanne, mikä tekee liittymisestä helppoa ja vaivatonta. Props myös huolehtii kattavasta raportoinnista ja analyysistä, tarjoten arvokasta tietoa etuohjelman tehokkuudesta ja asiakaskäyttäytymisestä.

image 29.png
bottom of page